Sponsor Reklam

Beni Affet 959. Bölüm izle Star Tv Yeni Bölüm 19 Nisan 2016 #Beniaffet

Beni Affet 959. Bölüm Özeti: Cüneyt’i çileden çıkaran hadise nedir? Demir’in kendisi öldürmeye çalıştığını gören inci, Kemal’i arayarak Demir’in gerçek amacını anlatır. Sadece polise gerçeği bütün bilgileriyla anlatacak olan inci’nin Kemal’den bazı şartları olmaktadır. Elif’i evine bırakmak dileyen ümit, onun bilinmeyen geçmişi ile tanışır.Sedat’ın Feride’nin dudağına herkezin gözü önünde kondurduğu öpücük, Cüneyt’i çileden çıkarır. Nimet Hala’nın varlığı sebebiyle aralarında oluşan samimiyeti başka çeşitli idraklayan Cüneyt, Feride’yi dikkatli olması meselesinde uyarır. Reyhan’la ilgili belirsizlikleri ortaya çıkarmayı kafasına koyan Murat’a en yakın desteği verici Sedat olur.


Demir’in kendisi öldürmeye çalışmış olduğunı gören inci, Kemal’i arayarak Demir’in gerçek amacını anlatır. Ancak polise gerçeği tüm detaylarıyla anlatacak olan inci’nin Kemal’den bazı şartları bulunur. Elif’i evine bırakmak arzulayan ümit, onun bilinmeyen geçmişi ile tanışır.  Sedat’ın Feride’nin dudağına her insanın gözü önünde kondurduğu öpücük, Cüneyt’i çileden çıkarır. Nimet Hala’nın varlığı sebebiyle aralarında oluşan samimiyeti öteki çeşitli algılayan Cüneyt, Feride’yi dikkatli olması konusu için uyarır. Reyhan’la ilgili belirsizlikleri ortaya çıkarmayı kafasına koyan Murat’a en yakın desteği sağlayan Sedat olur şahin’in geçirdiği yürek krizi bütün aileyi üzüntüye boğar.

Reyhan’la ilgili şekilde ünal’a ulaşmaya çalışan Murat’a yardım eden şahıs Sedat olur.  Boşanmak isteğini söylemek için hazırlanmakta olan Bahar, Demir’in kendisine yaptığı büyük sürpriz karşısında zor durumda kalır. Bahar’ın almış bulunduğu karara üzülen şahin’in kalbi, Demir’in verdiği ilacın da etkisiyle bu ağır yükü taşıyamaz hale gelir Levent’in çabalarıyla iyileşen Eylül, Kemal ve Demir’in müşterek bulunduğu klinikte fizyoterapiye başlamıştır. Feride’nin kendisi için planladığı sürpriz bir doğum günü partisi Sedat’ın çok aşırı hoşuna gider. .  Beni Affet 959. Bölüm


BENİ AFFET SON BÖLÜM KANAL D İZLEMEK İÇİN LİNKE TIKLA

BENİ AFFET YENİ BÖLÜM'DE NELER OLACAK !!

Görünürde şahin’in sağlığını yerine getiren şahıs olarak kendini gösteren Demir, gene Kayacan ailesinin kahramanı olmuştur. şahin’in yürek krizi geçirmesi yüzünden Demir’e boşanmak istediğini söyleyemeyen Bahar Kemal’den süre ister.  Sedat’ın yemekte Feride’yi öpmesi ile deliye dönen Cüneyt, Feride’den bunun hesabını sorar. Lakin Sedat’ın Feride’ye olan aşkını duyuru etmesi artık hiçbir şeyin eskisi bu gibi olmayacağını gösterir. Reyhan’a ulaşan Murat, onun artık ünal’la beraber olduğunu açıklamasıyla, büyük bir düş kırıklığı yaşar.  Nimet’in, Cüneyt ve özlem’in de katılacağı bir aile yemeği ayarlaması, mutlu karı koca rolü oynayan Feride ve Sedat’ı mecburen birbirine yakınlaştırırken, Cüneyt’i ise çılgın eder. Her geçen gün Feride’ye karşı hissettiği duygusal yakınlık artan Sedat, sonunda kendini frenleyemez.


Sedat’ın halasına karşı düzgüsel karı koca rolü oynayan Sedat ve Feride’nin bu oyunu, Sedat için gerçeğe mi dönüşecektir?  Bahar’ın Demir’i terk ederek, Kemal’le evlenme kararı almasını kabullenemeyen şahin, nihayetinde kızına resti çeker. Sokaklarda perişan durumda yalnız başına kalan inci, Kemal’in yaşadığını öğrenerek, Ada bebeğin ölümüne yol açan insanın Demir olduğunu anlar. Bahar’ın kendisinden ayrılacağını öğrenen Demir ise asla buna izin vermeyecektir Demir’in yaptığı iyiliklere karşı büyük minnet borcu hisseden şahin, Bahar’ın Demir’den boşanma isteğini reddederek, Sevgi’den konuyla ilgili elinden gelen çabayı göstermesini ister.

Umut ise çalıştığı alışveriş merkezinde başına bela olan bir genç kızla acayip karşılaşmalar yaşar. Feride’nin eski kimliğini almak için başvurmak istemesi, Sedat’ın sinirlerini bozar. Güneş’in  bundan sonra her süre birlikte olmasını dileyen Feride, Cüneyt’in sürprizi ile büyük neşe yaşar. Reyhan’ın izini kabul eden Murat, onun öteki bir tanesi ile beraber olduğunu öğrenince şaşkına döner.
Google+'da Paylaş

Yazar Adsız

Yazar Hakkında bilgi yazılacak
    Blogger Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder

Sponsor