Sponsor Reklam

Rus Büyükelçi: Rus Pilotu Öldüren Elini Kolunu Sallayarak Dolaşıyor

Rusya`nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov, düşürülen Rus uçağının pilotunu öldüren Alparslan çelik`in memleketimiz`de elini kolunu sallaya sallaya dolaştığını söylemiş oldu.

Son Dakika Rusya`nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov, 24 Kasım`da Türk jetleri vasıtası ile düşürülen Rus Su-24 uçağının paraşütle atlayan pilotu Oleg Peşkov`u vuran grupta olduğunu söyleyen Alparslan çelik`in ülkemiz`de elini kolunu sallaya sallaya gezdiğinı öne sürdü.

"ANKARA BU MHP`LiYi TUTMAKTA hiçbir şEY YAPMıYOR"

Rossiya 24 kanalına konuşan Rusya`nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov,"Adam televizyon kanallarına çıkıyor, gazetelere demeçler veriyor ve elini kolunu sallaya sallaya ortalıkta dolaşıyor. Ama Ankara bu MHP`liyi tutuklamak için hiçbir şey yapmıyor" dedi.

Karlov bununla birlikte, çelik`in tutuklanması için Moskova`nın Ankara`ya defalarca çağrı yaptığını belirtti.

Uzak TüRKMENLERiYLE birlikte harpTı

MHP Keban eski Belediye Başkanı Ramazan çelik`in oğlu Alparslan çelik, 2014 ilkbaharında sınırdan öncelikle ırak`a giderek Türkmenlerle birlikte ışiD`e karşı savaşmıştı.

BAYıRBUCAK`TA KOMUTAN RüTBESiNE KADAR TERFi ETTi

çelik buradan da 2015 yılı adım atarında Suriye`ye geçerek Bayırbucak Türkmenleri saflarına katılmış ve 2. Kıyı Tümen Komutanlığı birliklerine katılarak komutan rütbesine kadar terfi etmişti.

Kaynak: SonDakika.Com
Google+'da Paylaş

Yazar Adsız

Yazar Hakkında bilgi yazılacak
    Blogger Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder

Sponsor