Sponsor Reklam

Müge Anlı 28 Nisan 2016 Atv Yeni Bölüm Pazartesi 28.04.2016 #MügeAnlı

Müge Anlı 28 Nisan 2016 Özeti: Müge Anlı`da dün şaban Yılmaz gündemdeydi. şaban Yılmaz eşi ve çocukları ile yaşadığı evinden 10 Nisan gününden itibaren dönmedi. şaban Yılmaz neden kayboldu ve başına ne geldi? Canlı yayına gelenler ise kaybolan Yılmaz`ın anne ve kardeşi Elif`ti. Ikili şaban Yılmaz kaybolmadan önce yaşananları anlattı... Yengesi ile görüşmediklerini ifade eden kardeşi şaban bey`in kaybolduğunu 19 yaşındaki yeğeninden öğrendiğini, yeğeninin babam gece yalın ayak gece pencereden atlayıp gitti dediğini ifade etti. Jandarmaya haber sağlayan aile yapılan ibcelemede atlamış olduğunı söyledikleri pencerede parmak izi bulunamadığını şaban beyin o pencereden atlayacak cüssede olmadığını anlattı...Müge Anlı 28 Nisan 2016

Yayına telefonla bağlanan eşi Makbule, iddiaları yalanlarken eşinin nasıl gittiğini bilmediğini evde kuran, el feneri ve cep telefonu olmadığını söyledi. Eşinin kaybolduğu gün akşam 8 civarı eşi ile haberleri izlediğini, dünürlerini uğradıktan sonrasında eşinin sigara içtiğini beraber odalarına geçtiklerini oğlanı okula gönderme dediğini, sonrasında yattığı yerden kalkıp evin kapısına yönelip ben dağa gidiyorum dediğini kendisinin itiraz ettiğini söyledi. Eşinin ruhsal problemlerı bulunduğunu vurgulayan Makbule bayan, onu dolduran kayınvalidem ve kardeşi kaybından da onlar mesuldür dedi.



MÜGE ANLI SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN AŞŞAĞIDA BULUNAN LİNKE TIKLA

MÜGE ANLI SON BOLUM ATV İZLEMEK İÇİN TIKLA

MÜGE ANLI SON BÖLÜM'DE YAŞANANLAR !!

Müge Anlı ile tatlı katı izle 28 Nisan 2016 Perşembe canlı yayında Müge Anlı ile Tatlı katı proğram’ı yaşamın içinden gerçek haberler ile gündeme damga vuracak Müge Anlı bir bomba haber ile gene diri ekranda. ATV’nin izlenme rekorları kıran yaşam proğram’ı Müge Anlı`da neler olacak? 28 Nisan çarşamba ATV canlı gösterim bağlantı’i haberimizde.


Müge Anlı Atv diri yayında kendi adını verdiği Müge Anlı ile Tatlı sert proğram’ında Cinayetleri aydınlatmaya, kayıpları bulmaya, küslüklere son vermeye kısacası, memleketimiz ve Dünyada fenalüklere adaletin yerini bulması için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyor. Müge Anlı’nın hazırlayıp sunduğu Güncel hayata dair bir çok fazla sorunu ele saha proğram Müge Anlı ile Tatlı katı ATV Ekranlarında izlenmeye devam ediyor. Müge Anlı son bölüm izle, Müge Anlı ile Tatlı katı`te bugün neler tartışılacak? Alanında uzman ekip ile dişini tırnağına takarak, kimselerin dayanma enerjisinin yetemeyeceği korkunç olayları aydınlatmak için elinden gelenin en iyisini yapmayı vazife bilen Türk televizyon sunucusu ve gazeteci

MÜGE ANLI GENEL ÖZET

Müge Anlı, bu gün 27 Nisan 2016 hangi can sıkan konular ile diri yayında olacak izle.Müge Anlı’nın hazırlayıp sunduğu Güncel hayata dair bir çok fazla sıkıntısı ele alan proğram Müge Anlı ile Tatlı katı ATV Ekranlarında izlenmeye devam ediyor. Alanında deneyimli Ekip’i ile diri yayında hafta içi her gün değişik konuları ele alan Müge Anlı bu güne dek çok sayıda toplumsal sorumluluk projesinde yer almış, görgü tanıkları eşliğinde kayıpları bulmaya, esrarengiz cinayetleri aydınlatmaya, ihtiyacı olanlara maddi tinsel destek verici Müge Anlı ATV ekranlarında izlenmeye devam ediyor.

ATV’nin uzun senelerdir geçindiren programı ‘Müge Anlı ile Tatlı Sert’ cinayetleri aydınlatmaya ve kaybolan bireyleri bulmaya devam ediyor. Programın sunucusu şimdi de Nusret’in ‘kaybolan danaları’nı bulacak!Etiler, Bodrum ve Dubai’deki mekanlarına gelen her ünlüyle hatıra fotoğrafı çektirip altına esprili yazılar yazan Nusret Gökçe, önceki akşam da geleneğini bozmadı.Nusret’in bu seferki misafiri Atv’deki programıyla katilleri ve yitik fertleri ortaya çıkaran Müge Anlı’ydı. Nusret Gökçe, başarılı sunucuyla çektirdiği fotoğrafın altına Anlı’nın polis teşkilatı bunun benzer biçimde titizlikle çalışmasını kast ederek esprili bir ova yazdı: “Müge Anlı, kaybolan danaları da bulacağım dedi.” Gökçe’nin fotoğrafı, 19 bin zevk aldı.
Google+'da Paylaş

Yazar Adsız

Yazar Hakkında bilgi yazılacak
    Blogger Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder

Sponsor